Plötsligt så händer det!

Erfarna tågresenärerna Jessica & Ellie-Anne (V.I.B)

Årets nästsista dag dvs. den 30 december – bjöd på en resa till Stockholm. Ett av mina ärende den eftermiddagen var att bland annat ta emot pensionatsgästerna Jessica & Ellie-Anne och ta med dom till sin resort i vårt pensionat De Luxe för att stanna i drygt två veckor.

Dessa två sötnosar är vana tågresenärer trots sin ringa ålder 8 månader, vilket också märktes. De visade ingen tendens till oro eller sprattel när de var i min famn. De har nämligen rest ett par gånger med sin familj tidigare till Kalix i Norrland. Så vad är en 40 minuters tågresa mot nattåg norröver?

Annat var det med en själv. Väldigt erfaren tågresenär jag också men första gången som jag reste med djur och fick söka mig till djurvagnen och sedan blev det en egen djurkupé. Så nu är jag en erfarenhet rikare här i livet.
Vill dock tillägga att det hör inte till vanligheten att jag som pensionatsvärdinna reser iväg för att hämta kaningäster, men…

Det som verkligen gav sitt tassavtryck av denna nya tågerfarenhet var när ”tågvärdinnan” skulle kolla på biljetten och jag sitter med ”Eliie-Anne” (svarta) i famnen och ser då hur hon (alltså tåg värdinnan) sken upp som en bländande sol och utropar:
”-Nämen åh, en kanin! Det har jag inte sett tidigare här!
”-Nå, det finns en till där inne i buren!”.
Härligt när man helt plötsligt kan glädja någon!

Jessica & Ellie-Anne är våra egenuppfödda kaniner. De föddes den 12 maj, 2020 och tillhör ”Florida-kullen” och de är 2 utav sex ungar med mamma Miss Loveline & pappa Mr. Moonlight.

V.I.B-gäst

En V.I.B-gäst blir varje kanin som har vistats vid 3 olika tillfällen i vårt pensionat De Luxe. V.I.B står för Very Important Bunny. Självklart är varje kaningäst och varje kanin som tillhör vår kaningård hos oss en viktig kanin och omhändertagandet görs det absolut ingen skillnad på. Det som V.I.B helt enkelt står för är att du som ägare får 25%-rabatt på varje tillfälle som du väljer att ha din kanin hos oss i vårt pensionat efter det tredje tillfälle.
Och för dig som väljer att köpa en kaninunge från våra kullar, blir då den kaninen en V.I.B på en gång, från 1:sta tillfället som du sedan har kaninungen incheckad hos oss.

”Det Bästa till De Bästa”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *