Bygge av två inomhus burar!

Burar utav pallkragar i storlek 120 x 80 x 75 cm

Intresset har varit stort hos ägare av inomhuskaniner att få någon som tar emot deras små sötnosar när de själva reser bort. Då vi endast har haft en bur att tillgå och vi känner att vi vill möjliggöra det för även dessa ägare att kunna lämna bort sin kanin under den tiden de är bortresta så har nu arbetet med burarna påbörjat.

Burarna är byggda utav 4 stora pallkragar per bur. Storlek 120 x 80 x 75 cm. I båda burarna kommer det finnas en inbyggd sitthylla och en spotlight. Burarna ska målas i blå respektive grön färg. Bilder på de färdiga bilderna kommer i nytt inlägg.

Julen är i startgroparna och pensionatets inomhus del är nu fullbokade.

”Det Bästa till De Bästa”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *