Vårt tredje par av inomhusgäster, Harriet och Kurt

Igår den 14/11, 2020 vid lunch checkade checkade dessa två sötnosar in i vårt pensionat De Luxe och fick en liten minisemester, medans matte och husse var bortresta. Dessa två är de gäster vars vistelse blir som kortast av alla våra gäster i pensionatet. De checkar nämligen ut redan idag den 15/11. Det kommer dock bli ert nytt kärt återbesök hos oss under julen. Så det ser vi så klart fram emot.

På en gång när de anlände igår så var det inomhushagen som gällde, då vi ser inomhusburen i första hand för kaninernas övernattning. Under de perioder som vi har fullbokat av inomhusgäster, så blir det dock ett roterande av användning av hagen som gäller så att alla vår komma ut dagligen.
Eftersom detta paret i dagsläget är ensamma som inomhusgäster så får de vara i hagen hela dagarna där deras rörlighet inte blir lika begränsat som i en bur. Detta ser vi som värdefullt då majoriteten av dagens inomhuskaniner är frigående där de bor.

OBS! Under julen från 18/12 – 27/12, 2020 har vi fullsatt av inomhusgäster, däremot har vi en bur för utomhuskaniner till förfogande under jul/nyår.
Vet du med dig redan nu att ni kommer att behöva kaninpassning under våren och främst under sport/-påsklov rekommenderar vi att boka redan nu, då vi oftast har fullsatt på pensionatet under dessa högtider.

Det Bästa till De Bästa!

Boka plats för inomhuskanin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *