Gästerna som inviger vår inomhushage!

Då vi nu har börjat ta emot bokningar för även inomhuskaniner, har vi nu denna hage där gästerna får möjlighet att röra sig lite mer fritt varje dag. Hagen består av 8 sektioner där varje sektion är L: 80 cm B: 80 cm, samt med tunnlar, kryp-in, pallar etc. När gästerna är i hagen har de hela tiden tillgång till hö, vatten samt grenar. Vi har regelbunden tillsyn av inomhuskaninerna och mysstunder i hagen (på deras villkor). Om nätterna är kaninerna i de burar som de är bokade i. (Ett par burar kommer tillkomma inför julens inomhusgäster.)

”Det Bästa till De Bästa”

Boka pensionatsplats för inomhuskaniner

OBS! Mellan 18 december till 28 december har vi FULLBOKAT för inomhusgäster och kan således inte ta emot flera kaniner under dessa dagar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *