Våra egenuppfödda kaninungar blir våra pensionatsgäster


Detta är så glädjande… den 24:e oktober checkades systrarna Jessica & Elli-Ann in i vårt pensionat och ska stanna här tills måndagen den 2:e november. Imorse så checkade Nisse & Ida in i vårt pensionat och ska stanna tills den 1:e november.

De här fyra har många gemensamma nämnare förutom av att de är av renrasiga dvärgvädur. Samtliga fyra är syskon födda i ”Florida”- kullen den 12 maj, 2020. De bor parvis hos två kärleksfulla barnfamiljer men är nu här på sin semester och blir riktigt bortskämda med vårt högklassiga pensionat De Luxe. Deras mamma Miss Loveline (blå) och pappa Mr. Moonlight (svart) bor också här. Det finns två syskon kvar som dock inte är våra gäster i dagsläget. Så, nästan hela familjen är samlade igen här hos oss! Så underbart. Känns lite ovanligt att våra egna ”bebisar” är nu våra gäster.

Och som ny ägare till kaninungar som är födda här på vår kaningård så blir kaninungen på en gång en *V.I.B .

* V.I.B Very Important Bunny vilket innebär att som ny ägare till våra egen uppfödda kaniner, får 25% rabatt vid varje bokning av pensionatsplats redan vid första tillfället.
Kaningäster som har varit bokade hos oss vid tre olika tillfällen blir V.I.B efter sitt tredje tillfälle.

”Det Bästa till De Bästa”

Boka plats för inomhuskanin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *