Vår underbara Mr. Hollywood är tingad!

Den här fantastiska killen Mr. Hollywood av rasen sachsengold med sin vackra rödorangea färg kommer lämna oss på SalneckeParks kaningård & pensionat De Luxe inom kort. Mr. Hollywood är 4,5 månad (född den 8/6 – 2020). Mamma är Miss Golden Star & Mr. Diamond, och han är 1 utav 3 ungar i kull ”California”. Pappa Mr. Diamond vare på utställning i våras och fick 95 poäng av domaren vilket ledde till en pokal då han var bland de 10 vackraste kaninerna utav över 120 utställningskaniner. Så Mr. Hollywood har goda förutsättningar om familjen sedan vill ha honom som utställningskanin, vilket är möjligt då vi har valt att ringmärka honom och systern Miss Golden Gate och stamtavla finns..

Han har en skön personlighet denna killen. En riktig myskille och älskar att vara i famnen och hamnar nästan i trans när han blir sjungen för. Han reagerar på sitt namn och inga problem med att lyfta upp honom och kommer självmant fram till på en gång. Han är även toalådetränad. Alla våra kaninungar är hanterad av både våra pojkar (12 och 7 år gamla).

Tinga en sachsengold

Är du också intresserad av dessa vackra kaninungar? Fyll i formuläret så återkopplar vi till Dig inom 48 timmar. Och alla som tingar en kaninunge är varmt välkomna att komma och hälsa på sin blivande familjemedlem.

”Det Bästa till De Bästa”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *