Kreativiteten har inga gränser – från docksäng till kaninbänk för två.

Jag älskar att skämma bort alla våra fyrbenta vänner, våra egna som våra gäster. Vill verkligen ge dom ”Det Bästa till De Bästa”. Kreativiteten har inga gränser. Åker till IKEA och kikar en kort stund på barnavdelningen då denna då ooljade docksängen stod där och vips så kom idéen. Det där skulle kunna bli en liten bänk för två sötnosar. Och ja…köpt blev den, inoljad och sedan la jag ett par tidningar på dess madrassbotten och ovanpå en bit av en vaxduk. Och på en gång blev våra sex små teddysar: Lill-Märtha, Lill-Ernst, Robin Pettson, Fluff, ÄnglaCarola & Eliotte nyfikna på vad som kom in i deras hägn vid deras kaninpalats. Och självklart skulle den testas. Först ut blev ”damen på täppan” Lill-Märtha.
Det är helt underbart att få väcka kaninernas nyfikenhet, aktivitet och glädje…det om något är kaninkärlek.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *