Beställ SalneckeParks kanin grönfoder De Luxe

OM SalneckeParks kanin grönfoder De Luxe

I vår vackra natur här i vårt avlånga land Sverige, är vi omgivna av naturens egna grönfoder. Det ogräs som nästintill tar över våra trädgårdar om det får växa fritt, och som en del av oss verkligen kämpar emot för att bli av med, är också det som är nyttomat till våra små fyrbenta familjemedlemmar, kaninen.

Så snart våren kom igång nu i år och ogräset frodades för fullt och bladen på träd/buskar hade slagit ut, startade vi upp vår egna frukt och bärtork. Sedan start har den i stort sett dagligen varit igång för att vi ville ta rätt på det som fanns i våra naturliga omgivning.


Vi tar således vara på det grönfoder som Moder natur och trädgården erbjuder för att få till ett gediget vinterförråd för att kunna uppfylla våra pensionatsgästers som våra egna kaniners behov av *grönfoder. På så sätt behöver vi inte köpa så mycket av butikernas ibland riktigt besprutade och många gånger dyra grönsaker under dessa kalla vintermånaderna som inom kort hälsas välkommen!

Vi kan således erbjuda er att köpa SalneckeParks kanin grönfoder De Luxe, som är helt fritt från ohälsosamma kemikalier, och som är ett helt renodlat grönfoder med en naturlig ekologisk hållbarhet.

Innehåll:
Kirskål, maskros (rötter – blad – blomma), lavendelblomma, rölleka, salvia, stor grön daggkåpa (bladen), hallonblad, morrotsblast, blad ifrån vindruvesranka – lönnträd – päronträd – äppelträd, pilträd, och hassel, persiljestjälkar, dill och pepparmynta, penséer, solrosfrön, linfrö, brännässlor m.m

I väldigt liten mängd kan det även förekomma:
Torkade bananskivor – morotsbitar, äppelbitar och tomatskivor

Påsarnas sammansättning är varierande, utav ovanståendes gröna, Innehållet kan därav skiljas åt lite grann i vardera påse.

Valfri mängd kan också köpas. Kontakta oss, så ser vi till att ni får just den mängd ni önskar.

Alltid fri frakt

*Kaninens dagsbehov av grönt bör vara 10% av dess givna foder. Hö är det som är basfodret och det viktigaste för en kanins mående men också för nedslitning av deras tänder, som växer någon millimeter dagligen under hela deras livstid.

”Det Bästa till De Bästa”

Ja tack, jag vill beställa SalneckeParks kanin grönfoder De Luxe

Vänligen märk din betalning med namn, mailadress och mobilnummer.
TACK FÖR DIN BESTÄLLNING - VÄLKOMMEN TILLBAKA!