I fredags checkade sötnosarna Stampe & Tussen in i vårt pensionat.

Bröderna Stampe & Tussen på upptäcksfärd i pensionatsburen. De kom till oss i fredags den 25:e september och stannar hos oss till 3:e oktober. Vi brukar låta våra gäster få känna in sig i sin nya miljö i den stora buren de bor i för att sedan se när och om de är redo för att komma i vår famn och bli burna till en av våra beteshagar. Idag söndag, plockade vi fram rampen till dom så att de själva kan ta sig ner och upp i pensionatets rastgård. Ibland behöver vi visa kaninen hur rampen fungerar och att det inte är något farligt, medans andra grejar det på egen hand, när de är redo för det. Stampe, var nyfiken och tog sig ner i rastgården idag. Nu får vi se om han även tar sig in i buren på egen hand. Men det får vi tro, där finns ju maten och brorsan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *