En hälsning från våra egenuppfödda sötnosar!

Hur söt få man vara? Jessica och Elly-Anne

I går damp detta foto ner i inkorgen mailledes! Vilken tajmning att få båda ståendes på bakbenen. Det gäller att verkligen kunna fånga det rätta ögonblicket.
Vilken glädje att få se dessa två ögonstenar som föddes här i SalneckeParks kaningård den 12 maj – 2020. Då fick de namnen Miss Holiday och Miss Celebration. Nu är de 4 månader gamla och bor hos en härlig kärleksfull barnfamilj i Stockholm. Vi är så glada och tacksam när våra nya ägare uppdatera oss med hur deras nya familjemedlemmar mår som vi har fött upp och få se nya bilder på dom.
Dessa systrarna tillhörde ”Florida” – kullen med 6 syskon (1 hane och 5 honor). Två svarta och fyra blå. Föräldrarna är de underbara Miss Loveline och Mr. Moonlight båda 1 år gamla.

Har du köpt en kaninunge hos oss?

Vi vill gärna uppdateras med fler bilder på era sötnosar som vi här fött upp här. Skicka oss gärna ett mail och berätta eller skriv ett inlägg på vår sida på FaceBook. Tack för att Du/Ni valde att köpa era nya familjemedlemmar av oss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *