Syskonen Mr. Orlando & Miss Pensacola flyttar om 3 veckor.

Idag kom de blivande ägarna på besök för att träffa deras blivande familjemedlemmar. De kommer få två underbara små fyrbenta vänner som älskar att vara i famnen och bli delad med och som kommer få ett riktigt välförtjänt kaninliv. Det är så härligt och viktigt för oss att få höra hur familjen tänker sig kring de kaniner som de köper av oss och hur de kommer att bo. Byggen pågår med hägn åt dom fick vi veta, kaninbur och annan planering inför deras ankomst är på gång och även deras nya namn. De kommer få det så bra, med två underbara flickor som blir deras små matte.

Tingar Du en kanin, kom gärna och hälsa på den!

Gör som Mr. Orlandos & Miss Pensacolas nya familj och kom och hälsa på din nya familjemedlem som Du har tingat. Flera av våra kaninungars nya ägare har kommit och hälsat på sina kaniner som de har tingat. Vi ser det som en viktigt del i köpet av kaniner hos oss, eftersom samtliga parter (vi som uppfödare och blivande ägare) får en naturlig bild av varandra i syftet att vi vill kaninernas bästa. Vi tror också att det är viktigt för köparna att få se platsen där kaninungarna är uppfödda och träffa oss och få möjlighet att ställa sina frågor och få den information som de behöver kring att bli kaninägare. För familjer som inte tidigare har haft kanin eller där det finns barn i familjen så blir det också mer verkligt och planeringen inför deras ankomst hos familjen blir så mycket mer spännande, roligt och efterlängtat.

Så du som tingar en kanin av oss, låt oss veta om ni är intresserad av att komma och besöka din kanin genom att skicka oss ett mail.

I dagsläget har vi två små ungar av rasen sachsengold Mr. Hollywood & Miss Golden Gate som behöver ett ny kärleksfullt hem. Är ditt hem, deras föralltid hem? Läs mer om dessa två under ”California” – kullen. (Deras syster Miss Los Angeles flyttade för några veckor sedan).

Ny kull med dvärgvädurarna Miss Loveline & Mr. Moonlight planeras för under hösten. Det går redan nu att tinga en kaninunge ifrån kommande kull ”Texas” med dessa två fantastiska föräldrarna.

Alla som köper kaniner av oss får även 25% vid bokning av plats i vårt ”kaninpensionat De Luxe” eftersom de automatsikt blir en V.I.B (Very Important Bunny). Läs mer här!

”Det Bästa till DE Bästa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *