Maja & Alfons – semester började vid incheckningen den 4/8. VÄLKOMNA!

Dessa två långfärdade sötnosar Maja & Alfons från Kiruna checkade in hos oss den 4:e augusti och blev våra små pensionatsgäster i 12 dagar. Otroligt söta, nyfikna och härliga individer som tillsynes kände sig som hemma i buren. Maja & Alfons är inomhuskaniner i vanliga fall, men precis som Maja & Alfons går det självklart bra att få ”prova på” kaninlivet utomhus under sommarhalvåret vilka dessa två uppskattade. Våra gäster får vara ute dagligen från förmiddag och fram till nattningen på kvällen. Och när de är åter i sina så ”pensionatssvitar” så är det skönt att bara vara inför stundande natt!

När din kanin bor hos oss, så är detta din kanins semester. Vi gör allt för att deras semester ska bli den bästa någonsin ur en kanins synvinkel och att deras boende blir så nära ett * * * * * (5 -stjärnigt) pensionat som möjligt!

”Det Bästa till DE Bästa”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *