Kaninens kroppsspråk – ett hemligt språk?

Vad tänker dessa små sötnosar på kan man undra? En fråga som jag ofta funderar på.
Ena sköna kroppspositionen efter en annan i våra hagar. Kaniners kroppsspråk är intressant (likt människors kroppsspråk). Det är liksom lite av ett äventyrligt ”hemligt språk” – ett litet mysterium, kanske på grund av den kombinerade tystnaden som samtidigt finns hos dessa små fyrbenta vännerna.

Dessa kaniners kroppsspråk…. vad betyder dom?
Vi ser… – nyfikenhet – vi är på span – vad är det som händer – vi är trygga – vi njuter av stunden – har du något gott med dig – jag bryr mig, inte det finns annat som är viktigare – jag gömmer så ingen ser mig – jag vill inte vara med. Eller betyder dom något helt annat?

Din tolkning av kroppsspråket

Vad har du för tankar & idéer kring kaniners kroppsspråk rent generellt? Vad är din tolkning av dessa kaniners kroppsspråk?

Känn dig fri att dela med dig av din egen tolkning eller den vetenskapliga tolkningen av kaniners kroppsspråk och beteenden, i kommentarsfältet nedan. TACK!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *