Välkommen att besöka din tingade kaninunge!

Något vi erbjuder dig som köper kaninungar av oss är att från det att kaninungen är 8 veckor gammal, så är ni varmt välkomna för att hälsa på er nya familjemedlem och se hur han/hon har det här hos oss, hur de bor och möjlighet att ställa frågor. Vi har inga problem med om ni önskar komma vid flera tillfällen, maila oss bara så kommer vi gemensamt fram till passande dag och tid. Vid ert besökstillfälle brukar vi också överlämna informations-/skötselråds häftet så att ni under tiden fram tills kaninungen är leveransklar får möjlighet att förbereda i lugn och ro inför dess ankomst hos Er, framför allt om ni är förstagångs ägare. Till barnfamiljerna medföljer också böckerna om Nisse & Nelly om barnen vill ha.

Miss Fountainbleu fick träffa sin familj

För några dagar sedan när Miss Fountainbleu var ute med sina syskon och mamma Miss Loveline i beteshagen, så kom hennes nya familj för att för första gången hälsa på lilltjejen och för att mysa en stund. Det blev också ett tillfälle för familjen, att få träffa Miss Fountainsbleus föräldrar Miss Loveline & Mr. Moonlight.

Vi vill gärna besöka vår blivande familjemedlem!Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *