Samtliga i ”Florida” – kullen är tingade!

Våra små sötnosar som nu är 8 veckor gamla.

Vi alla har ett nytt hem att flytta till!

TACK till Er alla som har tingat kaninunge ifrån ”Florida” – kullen (dvärgvädurar). Samtliga sex sötnosarna, Mr. Orlando, Miss Tampas, Miss Fountainblue, Miss Holiday & Miss Celebration har ett föralltid kärleksfullt hem att flytta till väldigt snart. Där blir de familjernas nya familjemedlem och där de får leva det kaninliv de är ämnad att leva!

Vill du också ge en söt dvärgvädur ett nytt hem under hösten?

Miss Loveline & Mr. Moonlight är ett väldigt passande föräldrapar, med de genuina och olika egenskaper/personligheter som de har. Vi har därmed beslutat att under sensommaren låta dom få ännu en kull av dessa fantastiska sötnosarna.

Om föräldraparet

Miss Loveline (1 år gammal) är en lugn, något reserverad sötnos. När hon är i famnen, älskar hon att bli myst med och kelad. Och hon är en superfin mamma och tar hand om sina ungar som en kaninmamma gör.

Mr. Moonlight (1 år gammal) är som en söt liten nyfiken hundvalp. När man går förbi honom när han är i beteshagen så kommer han emot en och väntar på något gott. Han vet att han heter Mr. Moonlight och när man ropar på honom och säger att nu är det dags att komma in så kommer han fram om han inte redan har förberett sig och inga problem att lyfta upp honom i famnen. Älskar bli kelad och klappad.

För att intresseanmäla en dvärgvädur unge ifrån nästa kull går det bra att maila oss, så skriver vi in ditt intresse av en dvärgvädurunge i vårt register. OBS! Intresseanmälan är inte bindande, förrän ungen är tingad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *