Debutant Rakels första visit i pensionatet

Tisdagen den 14 juli checkade denna sötnosen in i vårt pensionat på eftermiddagen. Då maken tog emot henne när hon kom, så blev det här min och Rakels första träff på kvällen. (Även en föreståndare av kaningård & kaninpensionat kan behöva någon semesterdag någon gång under sommaren) Vilken goding tjejen är! Allt är nytt och allt måste undersökas och luktas in. För en liten kanin så tar det sin tid att känna sig trygg i nya miljöer och med nya personer omkring sig. Så närmar sig försiktigt och skynda långsamt är en viktig del när vi tar hand om våra gäster, där vi ser till ”Det Bästa för De Bästa”. Rakel kommer stanna hos oss till den 27 juli, då matte kommer och hämtar henne igen! Varmt välkommen till oss Rakel!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *