Kika gärna på våra korta filmer om renrasig dvärgvädur & sachsengold

Söker ett kärleksfullt för alltid hem, där kaninen ses som en familjemedlem

Vi har i dagsläget tre kullar, ”Florida” – kullen, ”New York” – kullen och ”California” – kullen, som alla behöver få bo i ett hem där kaninen blir en del av familjen.

”Florida” – kullen

En liten medlem ur ”Florida” – kullen

Denna kull av dvärgvädurar är i dagsläget 6 veckor gamla och är leveransklara då de är 8 – 10 veckor gamla. Samtliga kommer ringmärkas på vänsterben och beroende av när de passar ringen så är det först då som dvärgvädurs ungen kan köpas. Det går att tinga en liten unge när som helst. Alla våra kaninungar kommer det att skrivas stamtavla på. Läs mer här om ”Florida” – kullen och vad som ingår i ditt köp av dvärgvädurs unge och där du även kan se en liten film, bilder på dom och se deras föräldrar, Mr. Moonlight & Miss Loveline.

”New York” – kullen

En liten medlem ur ”New York” – kullen

Denna kull av den vackra rasen sachsengold är i dagsläget 4 veckor gamla och är leveransklara då de är 8 – 10 veckor gamla. ”New York” – kullen består av 6 bedårande medlemmar. Och då de fortfarande är så unga så är könen oidentifierade. Samtliga av våra sachsengold ungar kommer ringmärkas på vänsterben och beroende av när de passar ringen så är det först då som kaninungen kan köpas. Det går att tinga en sachsengold unge när som helst. Alla våra kaninungar kommer det att skrivas stamtavla på. Läs mer här om ”New York” – kullen och vad som ingår i ditt köp av sachsengold unge och där du även kan se en liten film, bilder på dom och föräldrarna, Mr. Diamond & Miss Sunshine.

En liten medlem ur ”California” – kullen

Den 3:e kaninkullen som vi har just nu är även den av den vackra rasen sachsengold. Idagsläget är de 2,5 veckor gamla och även de är leveransklara då de är 8 – 10 veckor gamla. ”California” – kullen består av 3 bedårande medlemmar som precis har börjat utforska stora vida världen utanför bohuset, i den stora 2 meters långa buren där de bor tillsammans med sin mamma.. Och då de fortfarande är så unga så är även deras kön oidentifierade. Samtliga av våra sachsengold ungar kommer ringmärkas på vänsterben och beroende av när de passar ringen så är det först då som kaninungen kan köpas. Det går att tinga en sachsengold unge när som helst. Alla våra kaninungar kommer det att skrivas stamtavla på. Läs mer här om ”California” – kullen och vad som ingår i ditt köp av sachsengold unge och där du även kan se en liten film, bilder på dom och föräldrarna, Mr. Diamond & Miss Golden Star.

Vi hoppas och tror att Du är den som vill öppna ditt hem för dessa små liven. Där de också får vad dessa små sötnosarna behöver – mycket kärlek, gos, aktivitet men också erbjuda dom lugn och ro som kaniner också behöver. Och få möjlighet att leva ett väldigt nära ”kaninliv” med allt vad det innebär.

Vi ser till ”Det bästa till De bästa!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *