Buu & Luna återförenas med sin matte efter två veckor!

Buu, vår fina lilla gäst ifrån Stockholm checkade ut igår måndagen den 24 februari, 2020 efter två veckors vistelse i vårt pensionat.

Buu & Luna som ursprungligen inomhus kaniner men ändå vana att vara ute när det är plusgrader bodde i en av våra stora fackburar på dagarna när de inte var i rastgården eller i en av våra beteshagar. Men på nätterna sov de i vår två våningsbur i förrådet där vi har plusgrader dock inte för varmt. Liksom alla våra andra gäster så kommer Buu & Luna vara saknade. Även om kaningästerna är här en kort period eller lite längre så upplever vi att vi väldigt snabbt upptäcker deras personligheter. Och alla är bara helt enkelt för söta! Ha det gott Buu & Luna och tack för denna gång. Hoppas på återseende!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *