Ett ombonat kaninuterum i trädgårdens egna uterum

Just nu pågår ett mindre bygge av ”SalneckeParks kaninpensionat De Luxe”. Vi förbereder pensionatet så gott det går att drabbas så lite som möjligt av eventuella kommande snöstormar eller hårda vindar och piskande regn.

Sikten ner mot båthamnen och ån, vill vi bevara så gott det går, samtidigt som vi vill att våra ”pensionatsgäster” har det så bra de bara kan. Vi kommer försöka bygga in pensionatet så det blir ett gemytligt litet uterum i vår trädgård. Detta gör vi med bland annat polykarbonat plastvägg likt det som är på taket samt fönster av plastglas så att man kan skåda båtarna som passerar på sommarhalvåret samtidigt som man sköter om djuren i pensionatet.

Vi kommer även sätta dit högre och stabilare nät runt om hela pensionatet för att verkligen garantera djurens säkerhet utöver kompostgaller som finns.

Det kommer bli spännande att se resultatet när det är på plats så… Håll till godo!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *